Nonniin. Josko tästä tulisi uutta vääntöä bloggaukseen? Kuten osa teistä on varmasti jo huomannutkin, olen viimeaikoina “blogannut” enemmän valokuvien ja Jaikun muodossa. Varsinaiset blogipostaukset ovat jääneet mediavalikoimastani pahemman kerran uupumaan. Sittemmin törmätessäni eri yhteyksissä uuteen palveluun nimeltään Seesmic, ajattelin notta ny! Tästäpä uutta ilmettä bloggaukseen. Antaisiko tämä uus, maailmalla runsaasti huomiota herättänyt bloggausmuoto, uutta potkua myös omaan ilmaisuuni. Se jää nähtäväksi. Sanoppa sinä, mitä olet mieltä tälläisestä muodosta. Omia kommenttejani tulee tuossa videolla.

Ja syy tavallista töksähtelevämpään kirjoitusasuunkin löytyy sieltä. 🙂 Mikäli ja kun haluat kommentoida videoitse, pitäisi sen onnistua blogini “rich commenting” ominaisuuden avulla. Kommentteihin voi näet upottaa YouTube -videoita, kuten aina. Jos hommaat itsellesi Seesmic -tilin, voinet kommentoida siellä videoitse kaikkein kätevimmin. Asensin Blogiini myös Seesmic -pluginin, joten luultavimmin sitä kautta tulleet kommentit tulevat myös jotenkin tänne blogiin näkyville. Kaiketi blogiviestin kommenttialueella näkyy joku “post comment with seesmic” -nappi…kai… 🙂

Lisäys: Seesmic plugin ei vielä tätä kirjoitettaessa toimi blogissani, mutta jatkan tutkimuksia. Tämä video on liitetty normaalisti upottamalla se blogipostaukseen. Kommentit ja videokommentit ovat silti erittäin tervetulleita.

One thought on “I’m Seesmic!

  1. Mulla on liian vanha versio WordPressistä. Siksi Seesmic -plugin ei toimi. Päivitelen pressot jossain välissä…

Leave a Reply