Mahtavuutta!!

Rovaniemen liepeiltä kaikuu jälleen hienoja kuminoita. Sehän on kohta Suomen toinen Jyväskylä 😀

Radio Verson Jarno Ristaniemi on nimittäin tehnyt melkoisen kulttuuriteon. Hän on tehnyt sen, mitä meiltä kansalaismeedioilta on tähän päivään asti puuttunut… Jarno on tuottanut opetusvideon äänijulkaisusta verkossa.

Video kertoo kattavasti erilaisista äänen ja videon julkaisumuodoista. Lisäksi mukana on seikkaperäinen kuvaus erityisesti podcast -julkaisusta. Video on tuotettu osana Lapin Lastenkulttuuriverkoston Kuuluviin! -hanketta. Mukana hankkeen visuaalisessa ilmeessä on hääräillyt muuten myös Antti Brunni. Lapin suvereeneja meidakeisareita molemmat.

Mikäli podcastaus tai ääni-/videojulkaisu verkossa kiinnostaa, suosittelen lämpimästi tsekkaamaan tämän videon. Hienoa Jarno, hienoa Radio Verso! You feakin’ rule!

2 thoughts on “Podcast ja kuinka se tehdään…

  1. Ja moroo! Kiitosta vain feimityksestä. Poronsarviuutetta purevat mediakeisarit ovat otettuja. 😉 Annoin Verson uusimmassa blogimerkinnässäni vähän tuulta myös sinun purjeisiin ja pohdin samaan syssyyn suomalaisen ja maailman pod-median tulevaisuutta.

  2. Terve mieheen poronsarvi-jäykkäkaula!

    Mahtavaa. Pitääkin käydä heti ihailemassa itseäni blogistanne 😀 Nähdäänkös me muuten Pod-skenen alamaailmatapaamisessa tässä jokupäivä?

    Kyllä te lapinkeisarit olette kyllä kuninkaita!

Leave a Reply