Puuh. Edesottamukset domainini siirron suhteen jatkuvat. Olenhan kirjoittanut tässä viimeaikoina jo muutamaankin otteeseen teknisistä ongelmista, joita on ilmentynyt syystä, että palveluntarjoajani on vaihtanut serveriä. Niin..en voi viitata nyt niihin kirjoituksiin, koska vika tällä kertaa on juuri siinä…permalinkeissä. Tiedän, että se kuulostaa suomeksi lähes pervolta, mutta miksikäs niitä pitäisi sanoa? Pysyväislinkeiksikö?

Kunpa ongelma olisikin vain pysyväislinkkeissä ja edellisiin kirjoituksiin viittaamisessa, mutta kun ei. Tuo sama teknologia, tai tarkemmin siinä oleva virhe, aiheuttaa sen, että a) sinä et voi kommentoida näitä viestejä eikä b) suorat linkitykset kirjoituksiin ei toimi (muista blogeista yms.) ja sokerina pohjalla c) fiidi ei toimi. Eli tätä tuskin lukee edes kukaan. Plääh. Ikävää on myös se, että sama probleema on koitunut HessunKahvilan ongelmaksi.

Hankalan tilanteesta tekee se, että en pysty itse korjaamaan sitä. Tämän hetkisen käsitykseni mukaan ongelman ydin on blogin .htaccess tiedostossa. Koitin editoida sitä, mutta turhaan. Sillä ei ollut vaikutusta. Liekö tässä joku ylikirjoitus serverin toimesta…mene ja tiedä.

No ilmoittelin ongelmista jälleen palveluntarjoajalle (eilen..heti ne huomattuani), mutta ainakaan vielä ei ole kuulunut mitään vastausta. Kyllä tämä nyt ottaa tiukille tämä siirto. Puuh.

UPDATE 3.12.2007: Systeemit toiminnassa jälleen. Feel free to comment… 🙂

Leave a Reply