HessunKahvilan jaksossa #84 mainostettu Nokia N800 / N810 internet tabletin uusi käyttöjärjestelmä OS2008 on nyt saatavilla internetistä. Ainakin HeKan kuuntelijaveteraani Keskju on tätä kirjoitettaessa päivitystä jo asentamassa, joten jäämme kuulolle. Itse pääsen asentamaan tätä ‘ameriikan ihmettä’ varmasti myös tänään illalla.

Blogit maailmalla kertovat, että Nokian serverit ovat niin jumissa tämän latauksen johdosta, että osa porukasta käyttää bittorrenttia tiedoston lataamiseksi. Oliskohan Nokian kannattanut alunperinkin käyttää jakelussa BT:tä? 🙂

No anyway. Jännä nähdä, miten OS2008 pelittää N800 -tabletissa. Toivottavasti hyvin. Pistä kommenttia tähän postiin, mikäli olet jo testannut…tai muuten vaan huvittaa kommentoida 🙂

Juttua Tabletblogissa sekä Internettablettalkissa.

Firmwaren voi ladata täältä, jos Nokian kaista riittää.

3 thoughts on “OS2008 Beta saatavilla

  1. Itse asensin sen epävirallisen N810 softan omaan tablettiin jo perjantaina ja päivitin virallisen betan aamulla. Yleinen toimivuus on kasvanut huomattavasti ja laite tuntuu muutenkin nopeammalta. Mozilla-selain on myös vähintään yhtä hyvä kuin entinen Opera. Itselläni päivitys sujui kivuttomasti ihan Nokia omalla päivitystyökalulla. Skype ei tosin ainakaan minulle suostu asentumaan, ilmoittaa että päivitä uusin N810 softa.

    PS. Podcastisi on hyvä, joka jakson olen kuunnellut. Jatka samaan malliin

  2. KÄÄK..lankesin omaan spämmiansaani ja hukkasin kommenttini. Saablari…

    No olin sanomassa, että kuten jäljempänä blogistani jo varmaan huomasit, niin minäkin tein päivityksen. MAHTAVAAA!! Erittäin hyvältä vaikuttaa näin kärkeen. Nyt ei muutakun jatketaan tutkimuksia. Palataan asiaan. Ja kiitos kehuista. Pysy kuulolla HeKassa 😀

  3. Nythän tämä uusi sovellusten hallinta osaa ilmoitella mikä repository pissii, koitin disabloida kaikki repositoryt käytöstä, kun ei ilmoittanut mitään minulle. Siellä on yksi Nokia-Järjestelmäohjelmiston päivitykset repo jota ei voi disabloida saati sitten editoida… Se oli ainut repo joka oli käytössä. Tein sovellusluettelon päivityksen. Edelleen joku repo pissii ja ainut joka oli käytössä oli tuo mainitsemani.

    Eli nyt ajattelen, että Skye ja moni muu ohjelma ei asennu sen takia tai voihan se olla, että puuttuu joku tärkeä repo josta saisi kirjastoja.

Leave a Reply