…kaikki näyttää jälleen uudelta. Niisk. Hectori oli sitten keikalla viime viikonloppuna Jyväskylässä. Kyseessä oli tietenkin se jäähyväis Ekat oikeet lumityöt omassa pihassa kiertue. Keskarin mukaan keikka oli onnistunut. No Heikki on aina Heikki, vaikka voissa kierittelisi, notta mikässiinä. Olispa ollut mukava nähdä tuokin. No edellisellä keikalla oltiin, joten josko muistelen sitä ja kuuntelen levyänsä…ja soitan lusikoilla tuolia, kuten kolmekymmentä vuotta sitten kun kuulin Hectorock I -levyltä biisin Takataan Roos.

Note to self: Tänään 26.11.2007 tehtiin sitten ekat lumityöt omassa pihassa. Onhan noita tehty entisissäkin asumuksissa, mutta tässä oli jotain muuta värinää ilmassa. Oma tupa, oma lupa…ja kukaan ei tee lumitöitä, jos ei itse tee. Aika freelancer -lumityömies olo. Wow 😀

Josko se talvi kohta vaikka tulisi. Laajavuoren ensilumen ladulla hiihtäjät jo sivakoivat, laskettelurinteistä puhumattakaan. Jee.

Laitoin Studioonkin rouvan kanssa kaihtimet. Kyllä nyt sieppaa…ääntä ja valoa. Olen ollut ahkera. Syön siis pullan. Jep.

Studio ja uudet kaihtimet

One thought on “Ensilumi tulee kuudelta…

Leave a Reply