Höh. Nykyään tulee löpistyä juttuja vain Jaikuun, Naamakirjaan ja vaikka mihin höpö-höpö-web2.0:an ilmentymään ja vanha kunnon Blogi jää lähes täysin unholaan. Niisk.Tuplakupla

Kummaa. Jotenkin tuntuu siltä, että blogissa pitäisi aina olla niin virallinen, kirjoittaa pitkästi ja olla jotenkin jäykkä. Jaikuun taasen voi sylkeä mitä vaan. Höh. Minä haluan laittaa jostakin syystä nyt kampoihin tälle hapatukselle 🙂 Siksipä kirjoitankin tätä perinteistä huuhaata ja höhhöä myös tänne. Siitä sait Jaiku 🙂

No peace vaan.

Jyväskylässä avattiin muuten hiljattain uusi sisustusliike. Hihhei! Uutta verta sahalle. Käyppä tsekkaamassa: www.sisustusilo.fi Pahkeinen, kun ei tullut napattua kuvaa. Väinönkadultahan tuo löytyy.

Kuuntelen tässä samalla myös muuten erittäin mielenkiintoista podcast -jaksoa tuhatsanaa.netin podcast-syötteestä. Siinä TuhatsanaaTuija haastattelee Suomalaista uusmediakeisaria Pekka Pekkalaa hänen maailman matkallaan. Erittäin mielenkiintoista kuultavaa. Käy tsekkaamassa.

Lisäksi testaan vielä tässä muuten samalla uutta blogaus -työkalua, Mars Edittiä. Clienttiä. Juu kyllä…ihan sellaista tietokoneeseen asennettavaa. Kuinka ysäriä se onkaan. Mutta toimii niin mainiosti. Linkitykset ja muu säätö on web-sivupostaukseen verrattuna sittenkin kätevää. Mutta silti Clientit ovat vanhanaikaisia 😀

Niin ja tuo kuva ei liity oikein mitenkään mihinkään. Testasinpahan vaan, miten kuvan lisääminen Flickristä blogiin tällä työkalulla onnistuu. Ja on se Jaikukin ihan kiva 😀

2 thoughts on “Jaikulle kampoihin…

 1. Hei Hessu!

  Aiemmin oli puhetta siitä ettet ole onnistunut lisäämään WordPy -blogausclientilla kuvia merkintöihisi. Kokeilin sitä juuri ja kyllä se minulla tuntuu toimivan. Mahtaneekohan sinulla olla WordPressin asetukset kuosissa.

  Toisekseen kyllä näitä tällaisia kevyempiäkin juttuja on mukava lueskella blogista. Mahtuu enemmän höhhöä kuin Jaikun rajoitetumpaan avaruuteen. Siellä on niin pienet rekat. Kuten senaattori Ted Stevens asiaa kuvailisi jos Jaikua käyttäisi.

  “It’s not a big truck. It’s a series of tubes.”

 2. Terve Juhapetri!

  Kiva kuulla, että höhhökin maittaa. Mulle tuli jotenkin tosiaan tunne, että laiminlyön pahoin teitä blogini lukijoita, kun aina vain veljeilen sen pahuksen Jaikun kanssa 🙂 Jotenkin on mukvaa taas kirjoittaa tällä tavalla “oldskoolisti” tänne blogiinkin. Niin ja syndikoituvathan nämäkin tarinat tietty sinne Jaikun-horinavirtaankin.

  Kumma juttu tosiaan oli tuo WordPy -ongelma. Voinee olla tosiaan, että oli joko WordPressin tai WordPy:n osalta konffikset mitä sattuu. Nyttemmin asensin WordPy:stä uudemman version ja se tuntuisi toimivan kaikellaviisiin paremmin, kuin se vanha. Voi olla, että kuvien läimintäkin onnistuu nyt paremmin. Pitää kokeilla. Hmm..pitäisköhän ostaa sellanen “foldable” BlueTooth -näppäimistö tuon N800:n kaveriksi. Kerran Nokia-kaupassa sellasta kokeilin. Jotenkin ontto tuntuma jäi, mutta kaiketi siihenkin tottuis. Olis sillä ainakin nopeampi kirjoittaa, kuin N800:n omalla kuvaruutunäppiksellä. Joskaan ei sekään pöllömpi ole.

  Heh. Aika Back-to-the-roots -olo tuon näppiksen suhteen. Mullahan oli silloin kultaisella 90-luvulla, kun Palm oli kovinta mitä tiedettiin, se sellainen foldable -näppis siihenkin. Se jos mikä oli HC:tä. Siitähän onkin kuva mun Flickr -fiidissäkin.. Heh.

  Palm ja N800

Leave a Reply