Kuten Jaikuani seuraavat ystäväni jo tietävätkin, on minulla tänään ollut menossa pienimuotoinen härveleiden mobiilitestipäivä. Olen tänään mm. Jaikuillut, kuvannut valokuvia ja videota sekä julkaissut niitä mobiilisti. Olen soitellut puheluita netissä niin Skypellä kuin Saunalahden VOIPillakin. Ja niin edelleen ja niin edelleen…

Edellämainittujen toimintojen lisäksi testaan nyt myös mobiilia blogausta. Blogausalustana käytän Nokia N800 internet tablettia, sekä Nokia 6120 -puhelinta. Tämä kaikki mobiilisti maailmalta ja 3G:n kautta. Sama setuppi toimii myös kaikissa muissakin kokeiluissani tänään. Mobiili blogauksessa käytän Maemo -alustalle Pythonilla kehitettyä WordPress -clienttiä nimeltään WordPY. Se on siitä kätevä, että sillä blogipostia voi editoida myös off-line tilassa. Tekstin voi myös välillä tallentaa ja jatkaa myöhemmin. Myös asettelut, tagit ja linkitykset ynnä muu sen sellainen hienosäätö onnistuu clientilla web-käyttöliittymää paremmin.

Nyt on aika taas rientää eteenpäin. Mobiloimisiin!

Leave a Reply