Puuh… Johan nyt pätkii systeemit pätkimästä päästyään. Jos olet HessunKahvila -podcastin vakiokuuntelija ja RSS-Syötteen tilaaja, olet saattanut ihmetellä ohjelman ilmestymistä…tai ehkä ennemminkin ilmestymättömyyttä viimeaikoina. Syy ei ole lukijassasi tai konfiguraatiossasi. Syy löytyy täältä – sylttytehtaalta. Itseasiassa tämä ongelmavyyhti kietoutuu saman aiheen ympärille, josta olen kirjoitellut tässä blogissa jo aiemmin viimeviikolla. Eli siihen p***leen tietojen siirtoon palvelimelta toiselle, johon palveluntarjoajani minut “pakotti”.

Tästä säädöstä aiheutui yllättävänkin monia ongelmia niin blogiin, podcastiin kuin fiideihinkin. Kaikkien ongelmien yhteinen nimittäjä oli väärän ajankohdan back -up niin tietokannoista, kuin varsinaisista PHP-sivuista ja skripteistä. Viimeismpänä pommina tässä projektissa oli väärä julkaisualustan versio podcast -palvelussa, joka aiheutti sen, että mp3-liitteet (eli ne ohjelmat) jäivät kokonaan pois podcast -syötteestä.

Nyt vika pitäisi olla viimeinkin kokonaan korjattu ja ohjelmavirran jälleen virrata vapaasti HeKan tilaajille. Suosittelen kuitenkin, että tarkastatte lukijanne jostain sieltä jakson #78 kieppeiltä alkaen. Viimeisimmän jakson numero on #81 ja välissä on julkaistu myös yksi video-ohjelma. Olisihan se sääli, jos noinkin valtava määrä sisältöä ei tavoittaisi lukijoita vain tässä mainituista syistä. Mikäli olet kuitenkin onnistunut saamaan kaikki ohjelmat tässä säätöjen lomassa tilaajaohjelmaasi, voit onnnitella itseäsi. 🙂

Mainiota syksyisen viikon alkua sitten vaan ja kuuntelemisiin. Tänään olikin jo puut huurussa aamulla täällä Suomen Ateenassa. Talvi taitaa tulla kohta. JepJep.

2 thoughts on “HeKa -Fiidin ongelmat

  1. Joopatijoo. Aamulla latasin E90:n podcast-clienttiin uusimman HeKan. Sainkin kuulla viitisen minuuttia Hapon karua softakorneria. Jännä miten ne piuhat osaakin mennä solmuun, ohjelmassa ei nimittäin ollut mitään muuta kuin tuo korneri.

  2. Joopajoo. Kuuntelen normaalisti podcastini käyttäen nokian n95:sta ja sen podcast ohjelmaa. Kaikki muut podcastit ovat aina toimineet aivan loistavasti poislukien hessunkahvila.
    Nooh, hessunkahvilaa ja muutamia videopodcasteja varten olen virittänyt olohuoneen tietokoneelle scriptin joka toimii yleensä loistavasti paitsi aina sillöin tällöin juuri tämän hessunkahvilan kohdalla.
    Kertoo ilmeisesti jotain ohjelmasta se että kaiken tämän jälkeen menen sitten aina uskollisesti hessunkahvilan webbi sivuille ja lataan ohjelman manuaalisesti.

    Mutta oikeasti, korjaa se fiidi. Ja sitten kun se toimii n95:ssa niin niin mainitse se blogissa tai podcastissä tai jossain ja tee minusta entistäkin iloisempi hessunkahvilan asiakas 😉

    PS. Tuo sinun HekaTV video oli kyllä aika hauska. Eihän siinä oikeastaan mitään sisältöä ollut mutta kummasti sitäkin katseli joten kiitos siitä…

Leave a Reply