Jasså. Että silläkurin. Muun muassa Engadget huhuilee tänään, että tässäkin blogissa aiemmin äimistelty Nokia “iPhone -killer” olisi tulossa ulos jo vuoden 2008 toisella neljänneksellä. Mielenkiintoista. Näinköhän originaali Applen iPhone ehättää Suomen pienille, mutta ah niin saturoituneille markkinoille, ennen oman ylpeytemme kopiotoimia. Se jää nähtäväksi.

Mielenkiintoinen huhu-tulokas tämä Nokian veto kuitenkin on. Ja jännä nähdä, minkä alustan päälle ko. kapula on tehty. Onko se enemmän internet tabletin -tyyppinen vaiko mikäkö se on laitteitaan. Entä miten on laita 3Geen..no tottakai se siitä löytyy. Toivottavasti Nokia ei kopiointihuumassaan vahingossa kopioi Applen järjetöntä operaattorikytky sopimusta, vaan pitäytyy pohjoismaalaiselle sopivammassa kytky-/suorakauppatavassa 🙂

Jään odottamaan mielenkiinnolla.

4 thoughts on “Nokia iPhone -killer?

  1. Tuo häkkyrä oli kuulemma Nokia Dealer Night -tapahtumassa mukana. Harmi kun en itse päässyt paikalle hypistelemään päällekkäisten sattumusten takia.

    Eiköhän siinä ole kaikki, mitä nykyisissä huippumalleissa, HSDPA-vauhtiin kykenevä 3G-radio, GPS-vastaanotin, kunnon kamera jne. iPhone on niin last season osastoa teknisiltä ominaisuuksiltaan!

  2. Pingback: Hessun Blogi » Blog Archive » Nokia E61i seuraaja ja muuta

  3. Pingback: Hessun Blogi » Blog Archive » Haloo…Kuuleeko NOKIA?

Leave a Reply