Jopas tänään pukkaa tarinaa blogiin. Osasyynä on eilinen HessunKahvila, jossa jäi muutama juttu käsittelemättä. Yksi tälläisistä oli Nokia N800 -laitteen mahdollinen seuraaja. Blogit ‘ympäri maailman’ kuhisevat tällä hetkellä tämän mainion laitteen mahdollisesta seuraajasta. Johan edeltäjä onkin ollut kohta vuoden markkinoilla, joten aikakin olisi! 😀

Lieköhän aiemmin linkittämäni juttu/kuva slaideri-versiosta (via Tabletblog/Engadget) sittenkin totta seuraavassa inkarnaatiossa? Puhelin olisi miellyttävä lisä, kuten parempi kamerakin. Lisäksi videopuheluille oma kamera, kuten kännyköissä..Lisää tehoa prossuun, wimax -tuki, hieman lisää kokoa näyttöön/resoluutiota.. jne.. Eikä tuo “slaideri”-näppiskään paha olisi. USB-hostausta/lisäportteja, lisää muistia ja näyttöliittäntöjä kaipailisin myöskin 🙂 Sittenhän PC:n voisikin jo viskata mäkeen…NIIN JA SE PODCASTIEN TILAUS SOFTA…se pitäs saada jo nykyiseenkin parempi! Miten voi kestää niiiiiiiiin kauan sellaisen tekeminen? Ittekkö sekin pitäs tehdä..häh!? 😉

One thought on “HUHUUU N800…

  1. Seuraaja on varmaankin tulossa ennen joulua ja varastot pitää saada tyhjäksi. Buy.com tiputti N800:n hinnan 242 dollariin. Samalla tabletista tulikin päivän seitsemänneksi myydyin laite kyseisessä puljussa.

Leave a Reply