Kas siinäpä vasta pulma, jota pähkäilee varmasti useampikin ihminen maailmassa tällä hetkellä. Tuntuu, että molempi parempi, mutta miten on? Asiasta on ottanut selvää jälleen kerran ansiokkaasti TabletBlogin herra ThoughtFix. Mikäli aihe kiinnostaa ja enklanti taittuu, niin kipaiseppa hetimiten osoitteeseen

http://tabletblog.com/2007/09/ipod-touch-vs-nokia-n800-filling-other.html

Jo alkaa hahmottumaan tämä taskujen täyttämisen ongelmatiikka. Videoita, kuvia, taulukoita ja tekstiä. On pistänyt äijä taas tuulemaan. Rock on ThoughtFix. You rule! 🙂

2 thoughts on “Nokia N800 vai iPod Touch?

  1. Minusta laitteita ei oikeastaan pitäisi edes ajatella saman kategorian laitteina. Kuten artikkelissakin todetaan, kannattaa ostaa se jonka tarvitsee ja jättää toisen hyllyyn.

    Tulevaisuudessahan mielenkiintoisen ulottuvuuden asiaan tuo se että Apple on vahvistanut että iPhonessa ja iPod Touchissa pyörii prikulleen sama käyttis ilman minkäänlaisia eroja. Tämä tarkottaa sitä että kun iPhoneen vääjämättä hakkeroidaan kolmannen osapuolen softia, tulee ne toimimaan Touchissakin identtisinä.

  2. Musiikin kuunteluun Touch ja internetkäyttöön N800. Eivät mielestäni kilpaile missään nimessä samassa sarjassa. N800:n kilpailijoita löytää esimerkiksi täältä http://www.pocketables.net/

    Nokialta tosin tulee jouluksi tai taas tammikuussa N800:n seuraaja. N800 hinnat ovat esimerkiksi nyt Amazonissa laskeneet 330 dollariin (vain noin 230 euroa). Ehkä kannattaisi odotella N800:n seuraajaa.

Leave a Reply