Hessu studiossa

Originally uploaded by Hessuj

Yippeeeeee!!! Nyt on HeKa -Syndikaatin studio valmis. Tekniikan roudaaminen paikalleen on alkanut. Ensimmäiset soundit on otettu jo kitarasta. Pöytää vain puuttuu. Kun pöytä saadaan paikalleen, voi Podcast -“konsolin” rakentaminen alkaa. Onhan tuossa vielä muutakin pientä säätöä, mutta nyt ollaan jo niin pitkällä, että tätä voidaan kutsua merkittäväksi askeleeksi ihmiskunnalle. Tai ainakin minulle 🙂 Studion yhdessä nurkassa olisi muuten ehkä vielä tilaa sähkörummuille… hih.

Mahtava fiilis, kun ensimmäisen kerran historiassa mekastamiselle, luomiselle ja Podcastaukselle on oma paikkansa. Tästä se lähtee…käsistä…entistä enemmän 😀 Ohessa vielä äskettäin otettu uunituore kuva allekirjoittaneesta tuossa äänityksen pyhätössä. Kyseessä on HeKa -Syndikaatin historian ensimmäinen kuva omassa studiossa. En meinaa pysyä housuissani. Siksi lähden nyt saunaan. Kohta alkaa Jericho. Keep on Rockin’, kuten Kahvilan vanha sananlasku kuuluu.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.