Mobiili toimisto

Originally uploaded by Hessuj

Huoh. Saatuani riittävästi uskonvahvistusta ja lisää uskonvahvistusta siitä, pitäisinkö lomaa podcastauksesta olen päättänyt sellaista pitää.

Ensi sunnuntaina 8.7.2007 tulee LIVE -HessunKahvila normaaliin tapaan Radio Hearista 20:00 – 21:00. Tämä ohjelma tulee olemaan viimeinen pyrskäys ennen pientä (ennalta määrittämätöntä) Pod-Loma -jaksoa. Toivoisinkin, että mahdollisimman moni HeKan legendaarisista kuuntelijoista tulisi sumpille tuohon aikaan. Juteltaisiin hieman tulevaisuudesta, kesälomista ja sen sellaisista. Tietenkin tarinaa isketään teknologiasta ja muusta, kuten asiaan kuuluu.

How about that? Mikäli et liveen pääse paikalle, ovat äänikommentit erittäin tervetulleita myöskin. Niitä voit jättää tietokoneella tai puhelimella. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.hessunkahvila.com tai tästä postauksesta.
Skype Me™!

Tai puhelimella: 03 – 7411 8559 / +358-3-7411 8559

Kahvila menee siis hetkiseksi remonttiin. Uusien studioiden ja ajatusten myötä palaamme “eetteriin” jälleen viimeistään Syyskuussa. Ehkä aiemmin…epämääräistä ja kummaa, kuten asiaan kuuluu. Seuraaos siis fiidiä. 🙂 HYVÄÄ KESÄÄ!

Ps. Blogi jatkaa päivittymistään, joten keep on reading…

Leave a Reply