Wopsan! Jaiku, tuo mikroblogaamisen ja tyrkkymedian tonava on jälleen kehittänyt palveluitaan. Kaikkialle soveltuvat pienet web-sovelmat, eli badget ovat hieman uudistuneet. Tälläisen mikroblogitorven voit nähdä mm. tämän blogin oikeassa reunassa. Sen nimi on HesJaiku – Mikroblog. Se on härveli, joka näyttää kaikkea Jaiku-tuuttiin työntämääni dis-informaatiota kompaktissa paketissa. Jos oikein intomielinen olet, voit vaikka tilata sen RSS-syötteenä tästä ja tiedät mitä HessuLandiassa tapahtuu kulloinkin.

Tämän lisäksi myös Jaikun kanavapalvelut ovat kehittyneet. Nyt kuka tahansa Jaikuttaja voi luoda oman kanavansa (mikroblogin) johon kuka tahansa jaikuttaja voi tuupata mitä tahansa tietoa. MAHTAVAA! Tämän lisäksi kanavaan voi työntää mitä tahansa RSS-syötettä. Tämähän on hienompaa kuin Yahoo! Pipes tai muut mashupit yhteensä. 🙂 Nyt ei muutakun kaikki tilaamaan kanavia ja luomaan niitä..HUS menkääs jo! Helppoa ja hyvää. Nam! Hienoa Jaiku. Hyvä Suomi!

Ps.

Kanavat, jotka äsken innoissani pyyhkäisin maailmankartalle ovat:

HessunKahvila ja SuomiPod. HessunKahvilan syöte on tietysti HessunKahvilaan liittyvää kamaa. Se sisältää podcast fiidini sekä myös HeKa -foorumin kirjoitukset. Seuraamalla sitä pysyt ..öö..kanavalla. SuomiPod on taasen kokeellis-induktiivinen kanava kaikille Suomalaisille podcastaajille, podcasteille ja podcastien kuuntelijoille. Sitä seuraamalla ja sinne postaamalla vasta kanavalla pysytkin. Hus katsomaan nuokin. HepHep!

http://jaiku.com/channel/HessunKahvila
http://jaiku.com/channel/SuomiPod

4 thoughts on “Blogi mikrossa – pling!

  1. Pistin oman verkkolehtiblogini mobiiliversion pystyyn postaustesi innoittamana. Saa nähdä, onnistunko näin tiiviissä terveyden ja hyvinvoinnin viestinnässä 🙂

  2. Pingback: Mikrobloggaus…

  3. Pingback: JaiGoogle!

Leave a Reply