ABC802

Originally uploaded by Hessuj

Karsea kiire! Säätö, modulaarinen tyrkkymedia ja työt pitävät ihmisen kiireisenä. Ei millään ehdi edes hetkeksi istahtamaan ja kirjoittamaan mitään järkevää blogiin. Vai pitääkö sitä blogiin mitään järkevää kirjoittaakkaan. No anyhoo, ehtisipä edes ajattelemaan. Karseeta valitusta, mutta sitähän se. Ja mikäs siinä. Saa kai sitä joskus valittaakkin.

Mikäli muuten haluat seurata blogini lisäksi, mitä Hessulandiassa noin ylipäätään tyrkkymedian silmin tapahtuu, suosittelen, että käyt kurkkimassa osoitteessa http://hessuj.jaiku.com. Suosittelen fiidin tilaamista jopa rohkeimmille… Postailen Jaikuun kohtalaisen useasti erinäisiä läpinöitä ja joskus jopa tärkeitä tiedotuksiakin. Tälläisiä voivat olla esim. HessunKahvila -podcastin tuotantoaikataulumuutokset yms. Toki koitan väsätä tarinaa kaikesta aina tänne blogiinkin. Miksipäs ei. Viimeaikoina ei vain ole tapahtunut niin paljon. On vain ollut niin HEMMETISTI töitä. Tai no tapahtunut ja tapahtunut. Miten sen nyt ottaa. Asunto myytiin ja uusi ostettiin…onhan sitä siinäkin, mutta niistä taisinkin jo kirjoittaa. Vai kirjoitinko? Dääm. En muista. Ehkä niistä myöhemmin lisää. Pitää taas juosta. Sitähän se on. Juoksua, että saisi jotain kiinni. Ehkä loman. Onneksi se on kohta.

Ai miten tuo kuva tähän liittyy. Ei mitenkään. HÖLMÖ! 🙂

Leave a Reply