Moscone West at night

Originally uploaded by mathoov

Jaahans. Applen jokakesäisen ja maailmanlaajuisen kehittäjäkonferensin (WWDC:n) avauspuhenvuoro päättyi juuri hetki sitten. Puheenvuoron piti jälleen legendaarisesti ja tapojensa mukaisesti Applen pääjohtaja Steve Jobs. Kuten perinteisiin kuuluu, kävivät huhumyllyt ylikierroksilla jälleen tämänkin tapahtuman edellä. Kuten ennustaa saattoi, keskittyi tämä koko Applemaailman odottama puheenvuoro tälläkertaa pääasiallisesti OSX:n tulevan version Leopardin esittelyyn. Puhetta oli toki myös peleistä, iChatista (Applen Skype / IM) ja tietenkin iPhonesta.

Ehkä äkikseltään hätkähdyttävin uutinen oli kuitenkin Applen legendaarisen selaimen Safarin kolmos version saapuminen Windowsille. Kyllä!! Nyt tämä nopea, hieno ja turvallinen selain on saatavilla myös Windows ympäristöön. Ensimmäinen julkinen kokeiluversio (ns. Public Beta) on ladattavissa täältä. Että ei muutakuin nyt vaan kaikki Windows ystävät testaamaan tätä tulevaisuuden kosketusta. Siitä se ajatus sitten lähteekin. Hyvä veto Applelta 🙂

Monenmoista tarinaa oli jälleen siis liikenteessä. Lisää tästä aiheesta kuulet huomenissa nauhoitettavissa Puhujainkulma -podcastissa. Tervetuloa kuulolle!

Leave a Reply