Blogiini, YouTuben HessunKahvila -kanavalle ja sähköpostiini satelee toiveita Joost Betatestaus kutsuista. Se jos mikä on mukavaa, varsinkin kun haluan niitä kaikelle testaushaluiselle kansalle mielihyvin jakaa. Ongelmana on vain se, että kutsuja on paljon vähemmän suhteessa niitä toivoviin tahoihin. Sekös minua harmittaa.

Mutta sellaistahan se välillä on. Onneksi Joost lienee kohta valmis ja avautuu siten kaikelle kansalle. Sitä ennen meidän on tyytyminen kuitenkin kutsujen varassa peippailuun. Tänään taas saadessani kutsupyyntöjä pälkähti kaupalliseen mieleeni ajatus…no ei kaupalliseen, mutta mieleeni kuitenkin. Perskutti. Minäpoikahan jaan kutsut niitä janoaville tänään SUORASSA HESSUNKAHVILAN LÄHETYKSESSÄ illalla!!

Näin pläjäytämme muutamankin kärpästä kattoon yhdellä iskulla. Esim. sellaisen kärpäsen, että: Kutsuja on vähän ja minä haluan niitä jakaa. Mutta haluaisin jakaa niitä henkilöille, jotka oikeasti testaisivat Joostia…sehän se betatestauksen idea ikäänkuin nykymuotoisessa yhteiskunnassamme on. No asiain näin ollen, tunnen “velvollisuudekseni” vanhempana betatestaajana järjesteää asian osalta jonkinmoisen kuulemisen…työhönottohaastattelun…näetsän. Mikäs sen mukavampi atmosfääri sellaista voisi olla järjestää, kuin etukäteislegendaarinen HessunKahvila. Siellä on isot ikkunat, kirkasta valoa ja pehmeät sohvat. Hyvästä kahvista ja tunnelmasta puhumattakaan.

Että mikäli mielit Joost Betatestaajan vakanssia oikein tosissaan, niin tervetuloa tänään Kahvilaan. Ohjelma tulee livenä, normaaliin tapaansa, Radio Hearin nettiradio”taajuuksilla” kello 20:00 – 21:00 välisenä aikana. Työpaikkoja on tarjolla tälläkertaa ainakin 5 kappaletta, joten pistä kravatti suoraan, prässää housut ja ilmesty paikalle. Tunnelma on välitön ja rento, mutta pukeutuminen jäykkää ja virallista. Niinhän se aina tuppaa olemaan…no saa skeittikengissä ja lökäpöksyissäkin tulla. Sehän voi olla jopa suotavaa.

“Pääset” Kahvilaan kätevimmin puhelimella, numerossa (03) 7411 8559 tai ulkomailta soitettaessa: +358 3 7411 8559. Samaan osoitteeseen löydät tiesi myös Skypellä, kun kilautat yhteyshenkilölle nimeltään hessunkahvila. See U there!!

Leave a Reply