Puuh. Flunssa painaa päälle. Karmea räkätauti…tai no et varmasti halua kuulla tarkemmin. Onneksi alkaa jo helpottamaan. Huomenna pitäisi vääntäytyä jälleen töihin. Saapas näkee, mitä kenkä tekee.

Sängyssä makaillessani näpäyttelin hieman myös tietokonetta. Sain aikaiseksi hieman uusia juttuja HessunKahvila -podcastiin liittyen. Värkkäilin nimittäin ensimmäisen kerran Macintosh Widgetin. Helppoa ja kätevää kuin mikä. Nyt HeKan kuulijoilla on normaalien kuuntelutapojen (web-suorakuuntelu, mp3-tiedoston lataus tai RSS-syötten tilaus) lisäksi mahdollisuus kuunnella HessunKahvilan edesottamuksia oman Macintoshinsa työpöydän mukavuudessa. Kylläpäs lähteekin taas 🙂

Mikäli olet Mac-ihmisiä ja kiinnostunut lataamaan ko. vempeleen, löydät sen kätevästi osoitteesta http://podcast.hessujarvinen.com/heka-xtra/. Osoitteesta löytyy myös muuta ihmeteltävää nyt ja jatkossa. Tällähetkellä siellä on widgetin lisäksi yksi mainosbanneri. Samainen lämiskä, joka näkyy tämänkin blogin yläreunassa.

Kuten eilen Twitterissä uhosin, piti kirjoittamani tänään myös aiheesta FON ja iTunes. Ei siten, että ne liittyvät mitenkään toisiinsa, mutta sattuipa vaan sattumus jälleen iTunesin kanssa ja samalla asentelin FONia. Mutta en ole tähän aiheeseen vielä tässä lepäilyltäni ehtinyt. Ehkä sittemmin. Erittäin mielenkiintoisia juttuja molemmat. iTunes tarina jopa hyvinkin tarpeellinen konsti. Sellainen “note to self” tyyppinen postaus, mutta tulee suureksi avuksi kaikille saman ongelman kanssa ennmmin tai myöhemmin puuhaileville iTunes käyttäjille…

Mutta palattaos astiastolle. Menen lepoasentoon.

Leave a Reply