Kuten podcastissani mainitsin tässä taannoin (jaksossa #52), huomenna 22.3.2007 (Suomen aikaa) olisi tarkoitus kaikkien Podcastin ystävien ostaa yksi kappale iTunesista. Tämä kappale ei ole mikä tahansa, vaan biisiksi on valittu Black Lab -yhtyeen biisi nimeltään Mine Again. Koska olen tästä jo ohjelmassa tarinoinut, en nyt selitä tässä sen enempää, mistä on kysymys. Lyhyesti sanottuna homman ideana on eränlainen podcastmarkkinointikokeilu. Voit tarkastaa asian kuuntelemalla ko. HessunKahvilan jakson tai tsekkaamalla asiaan liittyvän web-sivun. Löydät sivun klikkaamalla alla olevaa banneria.

Jännä nähdä mitä asian pohjalta tapahtuu, etenkin Suomen osalta. Asia on mielenkiintoinen ja se on saanut myös kritiikkiä. Mikäpä ei saisi kritiikkiä, mutta yrittänyttä ei laiteta. I’m in. Are you?

2 thoughts on “Bum Rush the Charts 22.3.2007

  1. Eipä näy Black Lab Suomen Storen top 100-listalla. Yhteisöllisyyden voima taitaakin olla vain ylimainostettua haihattelua? Höh.

    Kuinka kävi ameriikan iTunes storessa?

    Ps. Emmää kyllä ostanut sitä biisiä… En tienny, en ollu koneen ääressä jne….

  2. No eipä näy ei. Eikä näy USA:ssa, eikä UK:ssa. Äkkiä kun vilkuilin, mitä maailmalla tästä puhutaan, nin aika hanurilleen tuo mainostus taisi kokolailla mennä. Harmi sinällään. Minä kyllä ostin ko. biisin ja yritin promota, mutta se ei riitä, ei se riitä.

    Täyttä tuuban soittoa ja haihattelijoiden hommaa taitaa olla koko yhteisöllisyys… 😉

Leave a Reply