Kiire odottamaan

Originally uploaded by Hessuj.

PUUH. Taas sitä pönötetään odottelemassa konetta. Hirveellä kiireellä ylös ennen kukon laulua. Sitten yhtäkkiä aikaa onkin taas jopa kuunnella iPodista Maccast -podcastia.

No aikaisissa herätyksissä näin keväällä on se hyvä puoli, että luonto on tosi hieno. Aamulla oli nimittäin aivan mahtava auringon nousu…pilvien tasolta itään katsellessa. Aivan mahtava! Kamera oli tietenkin laukussa, joka oli “overhead binissä”. Pöh. Sen siitä saa kun ei ole puhelimessa sitä kameraa. Saatte nyt tyytyä oheiseen kuvaan iPodista HKI-Vantaalla. Kuva se on sekin 🙂

Boarding on nyt jo noin 10 min. Myöhässä…se siitä kiirehtimisestä jälleen kerran 🙂 No loma alkaa kohta ja sehän se on hauskaa.

Aurinkoista päivää! 🙂

Update: Eka postaus ei onnistunut…koitetaanpas nyt uudestaan. Häiriöitä kansainvälisissä kuvayhteyksissä. 🙂

One thought on “Kiire odottamaan

  1. Pöh. Paluulentokin on taas myöhässä. Sehän tästä vielä puuttuu, että myöhästyn jatkolennolta. Se on tapahtunut muutamaankin otteeseen. Kerran piti olla yötä tsadissa, kun se viimenen juna…eikun kone…meni jo..semmosta se reissaaminen on. Onneksi on wlan ja hieno ilma. Ei ole kansankodissakaan wlan ilmainen. Arlandan “lufwaffen” verkosta kiskotaan se vanha tuttu 7e / tunti. Missä olet FON, silloin kun sinua tarvitaan.

Leave a Reply