4 thoughts on “Nokia’s E90 Communicator: first pics!

 1. Jännää. Nyt pärähti sitten kolmas vaihtoehto seuraavaksi leluksi (muut N95 ja N800)

  On pakko ihmetellä muuten noiden vuotokuvien laatua noin yleensä. Luulisi, että jos joku on riittävän kiinostunut ymmärtämään mitä kapuloita kannattaa salakuvata, niin taskunpohjalla oleva kalustokin olisi jo luonnostaan tuota laadukkaampaa.

 2. Hyvin oli “vuotokuvat” tosiaan sumuisia 🙂 Liekkö ollut tarkoitushakuista tai sitten pikatilanne, jossa kuva räimäistiin vain kännykän kameralla. No mene ja tiedä, mutta vaikuttava laite tosiaan on kun oikeita kuvia ja speksejä katselee. Kyllä iskee. Hinta kuulema jää vain yli tonniin ainakin yhden kauppiaan mukaan, jotta ei ole ihan samassa sarjassa muiden E-sarjalaisten kanssa, jos tämä pitää paikkansa. No maksoihan se 9500:kin alkuun lähelle tuussen lappusta. Kalliita, mutta mukavia leluja…eikun työvälineitähän noi ovat. Pitää päästä tutustumaan, niin voi sanoa, onko paree kuin E61 tai N800. Ne ovat pahimmat kilpakumppanit varmasti. Ainakin Comussa on sisäänrakennettu GPS…taitaa olla tuleva trendi muissakin paremman sortin älypuhelimissa Noksulla jatkossa.

  http://www.nokia.fi/puhelimet/puhelinmallit/e90/tarkka_tuoteseloste.html

 3. My-symbianissa on jo testiäkin aiheesta. Kiitokset Mäkkärille linkistä:

  http://my-symbian.com/s60v3/review_e90.php

  Uskomatonta tosiaan, että Commariakin on tusattu jo se kymmenen vuotta. Itselläni on ollut kunnia olla mukana tässä matkassa versioilla: 9000, 9110, 9210i ja viimeisimpänä versiona se “paljon puhuttu” 9500. On se ollut mukava matka…ihan ikävä tulee, nyt kun mallinumerointi ja alustakin (taas) muuttuu. Niisk 🙂

Leave a Reply