Oma koti kullan kallis

Originally uploaded by Hessuj.

Tälläkertaa valokuvatorstain aiheena olivat siis kengät..kuten edellisestä postista voi kätevästi jo nähdä. Oli ihan pakko liiskoa mukaan myös toinen kuva. Liekkö se sallittua? En vain osannut päättää…sortsit. 🙂 Sen verran kummallinen kenkä nimittäin osui satunnaisen matkailijan silmiin Saarijärven Rompepäivillä, että sehän on nähtävä.

Tämä nahkavartinen “gummiteräsaapas” oli aikansa palveltuaan päätynyt pörriäisten (lue: lintujen) asuinsijaksi. Kierrätystä nääs. Hyvä idea, ekologinen ja toimivakin. Ainakin myyjä kovasti vakuutteli sen toimivuutta. Ei ainakaan sada sisään tuumailin ja jatkoin matkaani. Oma koti kullan kallis, linnullakin. Enpä nyt muista tuon asujaimiston hintaa…keh. Puujalkahan sopii näin kenkä aiheeseen aina.

3 thoughts on “Valokuvatorstai2: Oma koti kullan kallis

  1. Eikös olekkin erinomainen 🙂 Enpäs muuten ole ihan varma mihin muniminen oikein tapahtuu..Luulin, että tuo varsikin olisi tukossa, mutta saattaa tuo kärkikin olla se asuinsija. Hyvä kysymys.

Leave a Reply