Sattuma

Originally uploaded by Hessuj.

Auts! Kato nyt, sanoi Zero. Nenään sattui jokseenkin harmillinen sattuma. Zero on Suursnautseri, samanlainen kuin minulla ja Rouvallakin oli. Ne ovat pontevia kavereita, joita ei paljon pienet sattumat hätkäytä.

Zeron nenään oli joku kopsahtanut ja siihen oli tullut sattuma. Sattuma on sellainen, että siihen vähän sattuu. Ja harmillinen sattumahan se on jos sattuma nenään sattuu. 🙂 Zero on hieno mies, eikä se ole suinkaan sattuma.

Jos et vielä arvannut, oli Valokuvatorstain aiheena tänään sattuma.

3 thoughts on “Valokuvatorstai: Sattuma

  1. Auts, ikävä sattuma! Meillä on haukulla sattunut joskus pentuna joku kuonoon ja siinä on komea kuhmu edelleenkin, näin kuuden vuoden jälkeen.

  2. Kiitos vaan kommenteistanne jälleen 🙂 Kummallisia sattumuksia noille koirille aina käy. Sitä kun pitää tunkea tuo “KingKong-nenä” joka paikkaan, niin helpostihan se sattuu johonkin.

    Muistan kun meidän koira aina suti nenällään joskus ruokakuppiaan piiloon kylppärin lattialla, kun ei maistunut. Nenä vinkui kuin pyyhekumi lattiaa vasten ja joskus siihen tuli ihan reikä. Silti piti vaan sutia tärkeänä. Kai sitä oli tarkoitus piilottaa ruoka pahan päivän varalle. Hauskoja primitiivitoimintoja, vähän niin kuin meillä ihmisilläkin joskus 🙂

Leave a Reply