Jösses. Nyt se sitten jysähti, nimittäin Skype ja Google Talk -telefooniin!! Ystäväni herra Uninen (Ville) nimittäin läimäisi Skype vastaajaani sellaisen viestin, että meinasin pudota tuolilta. Hän soitteli 3rd edition S60 Nokialaisellaan ja siinä Fring -Skypellä. Jaa, että mitäköhän se Hese nyt taas horisee. No minäpä kerron.

Heti kun sain vanhan Communicatorini vaihdettua tuoreempaan luuriin, alkoi järjetön VoIP -puhelusoftan metsästys. Ja ennen kaikkea yritin löytää Nokia E61 puhelimessa (tai yleisemmin Symbian Series 60, Third edition -puhelimessa) toimivaa Skype -softaa. Kokeilin Soonria ja Gizmoa ja mikään ei oikein tuntunut wörkkivän. Kunnes tänään sitten Unisen avulla löysin tämän Fringin. En ole vielä ehtinyt sitä tätä kirjoitettaessa testaamaan, mutta voit olla varma, että tänään illemmalla testaan.

Se mitä olen Fringin webistä lukenut, kuulostaa hieman liian hyvältä ollakseen totta. Haluan kuitenkin uskoa, että homma pelaa ja ohjelma käy ja kukkuu, joten siksi en meinaa tuolilla pysyä, kun tätä kirjailen. Todella mielenkiintoinen softa ja ILMAINEN. Tuo ilmaisuus tuossa hieman hämää, mutta eihän se mitään haittaa. Jos vain vertaa tuonne MSN -mese puolelle, niin ainoa (minun löytämäni) järkevä ja symbianissa hyvin toimiva Mese -softa on Agile Messenger. Sekin oli silloin alkuun ilmainen, mutta sittemmin ovat ruvenneet veloittamaan siitäkin paria kymppiä vuodessa. Juuri näin…lisenssi on aikasidonnainen. Tylsää, mutta business on business ja Mooses on Mooses.

Nyt pitää taas rientää, mutta jösses, että on hieno homma. Pistä kommenttia jos olet jo tätä koittanut tai muutoin VoIPitus kiinnostaa…

2 thoughts on “Fring fring sanoo puhelin!

  1. No hemminki! Tuota pitääkin oitis kokeilla!

    Jaha, nyt pamahti kännykkään kahviloitsijalta kutsu, klikataanpa tuosta…

  2. Pingback: Hessun Blogi » Blog Archive » Some serious Fringin’

Leave a Reply