Kerrassaan outo video osui haaviin tänään (Kiitos vaan Rouvalle linkistä ..heh). Onneksi on mobiilit kamerat…

Toivottavasti tämä video on tehty YouTubea silmällä pitäen ja on lavastettu. Sen verran karua hommaa on kyseessä, jos tämä on totta. Kun asiaa ajttelee ulkopuolelta, niin kieltämättä tässä on jotain humorististakin. Outoa tämä joka tapauksessa on. Käsittääkseni tämä saattaa olla Järvenpään Prismassa kuvattu pläjäys. Kaapit on kaiketi tarkoitettu ostoskärryjen säilytykseen, mikäli mielii toiseen kauppaan tjms. samalla reissulla. Enemmän tästä tietävät kommentoikoot. Tuskin ne kuitenkaan Mummoparkkeja ovat..heh.

2 thoughts on “Mummoparkki??

  1. Tapaus ei ole lavastettu ja poliisikin tutki asiaa. Molemmat tapaukseen liittyvät henkilöt olivat kuulemma tuhdissa humalassa, ja mummo ei kertomansa mukaan edes muista koko tapausta.

    En sitten tiedä mitä poliisi asialle aikoo tehdä. Eipä tuo rikoskaan liene. Itse en videota muuten ole katsonut, kerron vain mitä olen lehdestä lukenut.

  2. Näinpä tuo on. Sain sittemmin kanssa käsiini kyseisen iltapäivälehden. Sekä linkkinä, että oikein paperimuodossa tuosta kaverilta sermin takaa..heh. Tiedonvälitys on kunnossa.

    Taisivat olla aika tuubassa molemmat. Tilannekomiikkaa ja kummallista touhuilua. Sitähän se. YouTube sai taas kerran aikaiseksi yhden poliisitutkinnan, joka muuten olisi jäänyt tekemättä.

Leave a Reply