Kävellessäni Jyväskylän kävelykadulla, huomasin siellä sijaitsevassa mainostaulussa pyörivän videon. Kyllä, luit oikein. Mainostaulussa pyörii usein videoita. Videossa esiteltiin mitä kummallisinta vedenpäällä kulkemiseen tehtyä laitetta. Tänään sitten juttelin työkavereiden kanssa aiheesta ja jo unohtamani web -linkkikin löytyi sitä kautta. Kiitos Jukka! Tässä nyt teillekin tiedoksi tämä kummallisuus, joka ilmeisesti Suomessa kantaa nimeä Water Bird, vesi lintu…hmm…pitääköhän sillä heittää vesilintua? Heh. Erikoinen laite kerrassaan…

Maailmalla tämä laite tunnetaan kai paremmin nimellä Aquaskipper

2 thoughts on “WaterBird – Heitetäänkö sillä vesilintua?

 1. No onpas ihme peli. Entä jos on ulapalla, eikä jaksa enää pumpata… 🙂

  Olikos kyseessä muuten ne mainostaulut siinä kompassilla?

  Apple-miehenä jaksat varmaan hihitellä niistä taannoin nappaamalleni kuvalle:
  http://40100.blogspot.com/2006/09/kaatunut-mainoskyltti.html

  Asiasta kolmantee, nuo merkinnän linkit eivät muuten oikein erotu muusta tekstistä. Ovat ainakin minun näytöllä väriltään aika identtisiä.

 2. Eikös olekkin ihme vekotin. Käsittääkseni laite kelluu, jos lakkaa pumppaamasta ja hyppää pois kyydistä…kyytiin siihen ei varmaan enään ulapalla pääse 🙂 Kaikkea ne keksii..ja samanlaista ja hullumpaa on keksijän sivuilla tosiaan lisää. Heh.

  Juu ja ne oli just ne taulut siinä kompassin liepeillä. Heti siinä Osuuspankin seinän paikkeilla ja Jyväskeskusta vastapäätä. Juurikin samat, joista olit napannut hauskan kuvan 🙂 Heh. Mainoskyltikin kaatuu nykyään virtuaalisesti. Pari kertaa olen nähnyt tuollaisen Windows -virheilmoituksen jopa pankkiautomaatissa. Joku herra juuri nappasi kuvaa sellaisesta tilanteesta takavuosina Jyväskeskuksessa…ettet vaan ollut juuri sinä..heh.

  Tuo linkkien erottumattomuus on hyvä pointti. Olen itsekkin sitä tuumaillut. Pitää varmaan vähän virittää noita tyylitiedostoja, että erottuu paremmin täällä sivuilla. Fiidissähän nuo tietty näkyy paremmin, mutta kiitos muistutuksesta. Pistetään change request menemään tuonne tuotannon puolelle…eli mentaali note itselle…plim. Podcast vitsi, joka aukeaa vain kuuntelemalla HessunKahvilaa (piilomainos). 🙂

Leave a Reply