Woohoo! Tukka hulmuten juoksen teille täten kertomaan, että sain juuri hetki sitten kutsun uuden, mullistavan ja ihmeellisen Joost -palvelun beta testaajaksi. Tässähän on kyse siitä samasta mullistavasta internet televisiosta, josta puhuin jo ennen joulua podcastissani. Eli siis Venetsia -projektista (The Venice Project). Projekti alkaa olla nyt loppusuoralla ja se on ristitty Joostiksi (www.joost.com).

Projekti on ollut kehitteillä siis jo pidemmän aikaa kaikessa hiljaisuudessa, kuten projekteilla yleensä on tapana. Olen seuraillut sen kehitystä blogista. Ilmoittauduin betatestaajaksikin jo hyvissä ajoin ja odottelin. Tänään se sitten tuli, kutsu. Minä tietysti heti ryntäämään asennus puuhiin…MUTTA!! Kuten tunnettua olen Mac -mies ja eihän Joost tietenkään toimi tällä hetkellä kuin koneissa, joissa on Windows XP ja sen service pack2. Voi antikliimaksien antikliimaksi. HÖH!

Onneksi projektin sivuilla kerrotaan, että muiden käyttöjärjestelmien versiot ovat tulossa lähitulevaisuudessa. Minulla kun ei tuota XP:tä tällä hetkelä ole, ei edes Parallelsin päällä pyörimässä. Pitänee roudata jostain XP -kone himaan, että pääsee testaamaan tätä uutta ja television mullistavaa keksintöä. Hyvä JOOST! Se juttu kun on jooost siinä. :-p

19 thoughts on “Joo joo Joostissa löytyy…

 1. Moro Hessu! Onnistuukos mitenkään saada sun kautta kutsu beta:n testaajaksi?

 2. Terve,

  Luulenpa, että sellainen järjestyy. Homman idea perustuu kutsu “tokeneihin”. Mulla ei valitettavasti ole tällä hetkellä yhtään “toukkenia”, jolla voisin kutsua porukkaa mukaan beta-tastaajiksi. Kunhan niitä rupeaa tippumaan (jollain perusteella, jota en vielä tiedä), niin palataan asiaan. Voi olla, että kutsuja ei tässä systeemissä tule ihan kuten G-mailissa (jossa jokainen voi kutsua 100 kaveria mukaan), mutta lets see.

  Sain muuten softan juuri asennettua Windows koneeseen ja se vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoieselta!!! 🙂 Meinaan tehdä tästä testauksesta VidBit -videopätkän HessunKahvila -podcastin virtaan hetimiten, joten jos kiinnostaa nähdä, miltä homma näyttää, niin kannattaa pysyä kuulolla ja käydä kahvilla HessunKahvilassa 😉

 3. Pingback: Hessun Blogi » Joost demovideo by HeKa!

 4. Heips. Jos (ja KUN) saat/jaat kutsuja, niin täällä on yksi henkilö odottelemassa. 🙂

 5. Samoin tänne kelpaisi tuollainen Joost kutsu. Haluaisin nimittäin nähdä mihin suuntaan P2P televisio on menossa.

 6. Moi,

  Jos saat lisää toukkeneja, niin kutsu kalpaisi minullekin. Ei näet tuo Joostin betatestaajaprospektius tunnu etenevän minnekään.

 7. Meikä pääsi kanssa betatestaajaksi muutaman kuukauden odottelun jälkeen, tarjonta on hieman köyhänlainen mutta eipä tuota tässä vaiheessa parane vielä odottaakaan parempaa

 8. Onnea Betatestaajuuden johdosta 🙂 Uusin Joostin versio on aika hieno ja kohtalaisen toimivakin verrattuna entisiin. Sisältöpuoli on tosiaankin vielä köyhähköä, mutta teknologia pitää saada testattua ensin. Sitten nähdään, mitä sinne oikein todellisuudessa saadaan sisällöksi.

  Jännä nähdä mihin tämä kaikki vielä menee Joostin suhteen. Saadaanko sinne sisältöä ja jos niin kuinka paljon ja minkälaista. Miten ISP:t suhtautuvat valtavaan siirtokapasiteetin kulutukseen jne. Mielenkiintoinen konsepti kuitenkin kerrassaan.

  Hyvää Betatestausta!

 9. Mielelläni ottasin vastaan joostin kutsun -> yamcomnet at gmail.com

  Alalla tarvitaan aina häirikköjä, toivottavasti joost kukoistaa

 10. mielelläni testaisin myös, kun hollannin maassa ei mulla telkkaria näy

  ollipaavola at gmail piste com

 11. Morjens,

  Muutama Toukkeni olisi vihdoinkin jaossa ja mielihyvin niitä kaikelle testaushaluiselle kansalle toki jaan.

  Jos homma tosiaan kiinnostaa, niin kuunnelkaa tänään sunnuntaina 29.4.2007 illalla HessunKahvila -podcastia (http://www.hessunkahvila.com) livenä Radio Hearin kautta (http://www.hear.fi). Jaan kutsut siellä. 🙂 Ohjelma alkaa 20:00 Suomen aikaa ja päättyy kello 21:00. Tarkemmat ohjeet ja selvitykset ohjelmassa.

  Salamyhkäistä, mutta sellaistahan se parhaimmillaan on. Kuullaan Kahvilassa.

 12. olisiko kenelläkään heittää Joost-kutsua…pyydän kauniisti. 🙂

  osoite: kakkalansepi (at) hotmail.com

  kiitos!

 13. Moi,

  Kutsuja on edelleen jaossa ainaakin se 5 kappaletta. Yhtään soittoa ohjelmaan ei tullut tämän tiimoilta viime sunnuntaina. Koska kutsujen kysyjiä on huomattavasti enemmän kuin kutsuja, haluaisin jotenkin tietää paremmin kenelle kutsu pitäisi laittaa. Siksi haluaisin jakaa ne podcast -ohjelmassani. Näin voisimme hieman tarinoida samaalla leppoisasti aiheesta. Terve siis tuloa sunnuntaina Kahvilaan, kello 20:00-21:00. Lisää tietoa löydät tästä blogista. Kutsuja jaetaan siellä niin paljon ja kauan kuin niitä piisaa.

 14. Kaikki tässä threadissa kutsua pyytäneet on nyt kutsuttu mukaan Joostaamaan 🙂 Olkaatten hyvät.

 15. Mistäkähän johtuu että en saa enään joostia toimimaan millään. Aiemmin toimi mutta kun asensin joku aika sitten päivityksen ei sitten enää saanut toimimaan. Käyttis on windows xp home. Se herjaa koko ajan että tvprunner.exe virheestä, en muista nyt tarkaan kun olen linuxin puolella. Siis se ohjelma ei käynnisty. Olen koittanut vaikka kuinka monta kertaa poistaa ohjelmaa ja asentaa uusinta mutta ei vaan toimi..?? Mikä ihme juttu on väärin?

 16. Juha: Onpas omituista?! En ole itse Joostia aikoihin pyöritellyt, joten en ole törmännyt ongelmaan. Olen ajanut ohjelmaa windowsissa ja Macissa ongelmitta, mutta kenties tuohon mainitsemaasi ongelmaan löytyisi joku selitys Joostin FAQ:sta tjms. Jos joku tämän lukijoista tietää ratkaisun, niin feel free to post a comment 🙂

Leave a Reply