Niin. Nysse olisi taas se Apple -ihmisten joulu. Ensiviikolla on jälleen vuorossa se paljon puhuttu ja odotettu MacWorld -tapahtuma. Tapahtuman kohokohtaa, Steve Jobsin key note -puheenvuoroa voi seurata livenä netissä kirjallisessa muodossa osoitteessa http://www.macrumorslive.com/. Tämä puhe pidetään tiistaina 9.1.2007. Tohina alkaa siinä seiskan paikkeilla. Kannattaa siis parkkeerata itsensä tukevasti tietokoneen ääreen noin. 1900 suomen aikaa, mikäli omppumaailman uutuudet kiinnostavat.

Hessun Blogi ja HessunKahvila -podcast seuraavat jälleen herkeämättä tapahtumia reaaliajassa. Podcast puolella tulee ainakin Speakers Cornerissa löpinää ko. tapahtumasta jo etukäteen (sunnuntaina). Tämän lisäksi HessunKahvilan “normaalilähetyksessä” tarinoidaan varmasti asian tiimoilta tulevalla viikolla. Elämme jälleen siis jänniä aikoja. Pysy pod-kuulolla ja selaa blogia. Se kannattaa. Shiny happy Apple people! 🙂

Leave a Reply