Huh. Vanha sotaratsuni Nokia Communicator 9500 alkaa olla kestokykynsä äärirajoilla, parin vuoden reippaan käytön jäljiltä. Olisi jälleen aika päivittää puhelinta. Siinäpä vasta pulma. Hetki on mennyt, kun viimeksi tarkemmalla silmällä Nokian tuotteita olen silmäillyt ja täytyypä todeta, että silmäilemistä tosiaankin riittää. Pitkä tarina lyhyesti. Uutta Communicatoria kun ei vielä ole, jää valinta lähinnä kahden mallin välille. E70 vai E61…kas siinäpä vasta pulma onkin.

E70
Sama softa (S60 3rd generation) kuin E61
QWERTY-näppäimistö löytyy
Onko näyttö liian pieni??
2 Mpix kamerakin löytyy…hyvä

E61
Loistavan kokoinen puhelin ja näyttö
Näyttää BlackBerryltä tai taskulaskimelta…mutta toimii. Käpistelin kaupassa.
Lähes täydellistä…mutta KAMERA puuttuu! Why…oh why..

Molemmat osaavat siis samat jutut. E61:ssa vain isompi näyttö, muttei kameraa. Pöh. Siinä ero. Onko tulossa E61i, jossa olis kamera…tiedä tuota en.

Nyt käynkin sitten Jakobinpainia siitä, kuinka tärkeä tuo kamera lopulta oikein onkaan. Jos blogaat mobiilisti ja käytät kuvia, olisin kiinnostunut varsinkin kuulemaan mitä olet mieltä tuosta kamera-asiasta. Tästäkin blogista löytyy kuvia Commarin (surkealla)kameralla otettuina, sekä parempia oikealla kameralla otettuja. Oma näkemykseni on, että kamera puhelimessa muuttaa kuvaamisen ja sitä kautta maailman. Se aletaan jo vähitellen tajuta joka paikassa…Kerroppa siis ihmeessä omia kokemuksiasi noista em. laitteista (ja muusta) tähän kommentteihin ja auta miestä mäessä. Kiitos kaikille jo etukäteen (toteamus, joka suorastaan pakottaa kommentoimaan..heh).

One thought on “Nokia -pähkäilyä

  1. Pingback: Hessun Blogi » Puhelin, kamera ja WLAN ne yhteen sopii..vai?

Leave a Reply