HessunKahvila -podcastin tekniikka, media yms-keskustelu ohjelma SpeakersCorner muuttuu tästä viikonlopusta alkaen viikottain ilmestyväksi ohjelmaksi. Tähän mennessä SpeakersCorner on ilmestynyt joka toinen viikko, mutta 5.11. jakson jälkeen ohjelmia alkaa putkahtelemaan HeKa -fiidiin viikottain. Tämä tarkoittaa lisää kuunneltavaa kaikille HeKan kuulijoille, sillä SpeakersCornerhan ilmestyy samassa RSS-Syötteessä ns. “normaalin” HessunKahvilan sekä Videopätkien (VidBit) kanssa.

Cornerin lisäksi HeKa-fiidissä ilmestyy edelleen siis viikottain myös normaali HessunKahvila -podcast. Ohjelman julkaisuajankohta saattaa siirtyä sunnuntailta keskiviikolle, koska tähän mennessä vuorotelleet ohjelmat (HeKa ja HKSC) ilmestyvät nyt molemmat sunnuntaina. Tästä ilmoitetaan erikseen ohjelmassa (ja blogissa..).

Kun tilaat HessunKahvilan RSS-syötteen osoitteesta http://feeds.feedburner.com/hessunkahvila saat kaikki HeKa -syndikaatin ohjelmat kätevästi omaan soittimeesi yhdestä paikasta. Edellä mainittujen ohjelmien lisäksi suunnitteilla on myös muita lisäohjelmia, joten syötteen tilaaminen kannattaa ehdottomasti 🙂 Voit toki edelleen kuunnella ja katsella kaikkia syndikaatin ohjelmia myös podcast sivuillani osoitteessa http://www.hessunkahvila.com

Myöhemmin voi olla tulossa myös omia RSS-Syötteitä eri ohjelmille, yksittäisen ohjelman tilaamisen helpottamiseksi, mutta siitä lisää sittemmin. Edellä mainitut muutokset ovat voimassa heti ja toistaiseksi. Ilmoittelen mahdollisista muutoksista täällä blogissa sekä erittäin aktiivisella HeKa-foorumilla. Tervetuloa muuten keskustelemaan aiheesta ja sen vierestä foorumille.

Tilailemisiin ja keskustelemisiin 🙂 Seuraavaan HeKa jaksoon on muuten tulossa massiivisen loistavaa musiikkia suoraan Ameriikan Yhdysvalloista ja artistin erityisluvalla…tietenkin VAIN HessunKahvilassa…stay tuned!

Leave a Reply