Pitävätkö huhut jälleen kerran paikkansa? Suomen Applestore nimittäin on kiinni kellon ollessa 15:14 tänään. Viimeaikaiset huhuthan ovat povanneet uusia MacBook Pro versioita tulevaksi. Uusi 15″ pitäisi sisällään uuden Intel prosessorin, FW800 väylän sekä isomman kovalevyn. Saapas nähdä mitä sieltä sitten tuleekaan 🙂 Jännät paikat jälleen.

AS_Kiinni.jpg

2 thoughts on “Apple Store kiinni – Uusi MBP tänään??

  1. Itse ehdin tilata MBP:n pari viikkoa ennen julkistusta, mutta huhujen lähtiessä liikkelle ehdin onneksi perua tilauksen ja vaihtaa sen tuohon tuoreeseen versioon. Itse olisin hieman odottanut, että sieltä olisi tullut joulumarkkinoille 64-bittisellä Dual-Core Intel Xeon ”Woodcrest” -prosessorilla varustettu masiina. Intel Core 2 Duo kuitenkin riitä. Toivottavasti heti perään ei tule uusia päivityksiä.

  2. Tää on nyt tätä myös Apple leirissä. Jatkuvaa päivitystä ja päivittelyä 🙂 Tulipahan tosiaan tilattua tuo uusi versio 15″ MBP:stä velipojalle. Saapa nähdä tuleeko mainitsemasi uusi vermes jo MacWorldissa Tammikuussa…

    No toisaalta. Hommat hoituu hienosti tällä 17″ MBP:llä, joka on ostettu viime keväänä. Se lienee kuitenkin tärkeintä…vaikka olishan se mukavaa, jos olis hetken rauha noissa päivityksissä, mutta se taitaa tänä Intel-aikakautena olla haave vain ..heh

Leave a Reply