Puuuh…Tuotantotekniikka ja tekninen tuotanto. Sepä se. Tein juuri uuden HeKan jakson. Siitä tuli niin kökkö teknisesti, että en taida perhana julkaista koko jaksoa. Kyllä sapettaa. Sen siitä saa tietty, kun kokoajan yrittää kehittää systeemeitä paremmaksi. Ei vakiinnu mikään muuttuja tuotantoprosessissa, niin ei tule kyllä mitään järkevää jälkeäkään. Pahin kiehunta on nyt jo laantunut ja uskaltauduin tähän näppiksen ääreen. Se on vaan niin harmoonista, kun tarkoitus on hyvä, mutta jälki on perberin perukoilta.

Pitänee palata pari askelta jälleen taaksepäin noissa tuotannon asioissa ja pitäytyä tutuissa ja hyväksi havaituissa metodeissa. Eli heivata Ableton Live podcastauksen saralla ja palata takaisin moniraita äänitykseen. Näin syntyy varmemmin toimivaa jälkeä. Vaikka podcast onkin indie tuotantoa ja sen pitää olla rosoista, niin joku tolkku siinäkin. Mietin jo ääneen tuota uusinta jaksoa tehdessäni, että mitenkä hirveetä skeidaa ihmiset oikeen jaksaa kuunnella…ja mikä sen ohjelman funktio oikein lopulta onkaan…vai pitäisköhän sittenkin julkaista tuo uusin jakso, varoittavana esimerkkinä…hehe..

No pistä kommenttia tai tule keskustelemaan tästä ja muista aiheista HessunKahvilan foorumille osoitteessa forum.hessunkahvila.com. Siellä se tarinatuokio on.

Ps. Nyt taidan tästä mennä lievittämään tätä tuottajan luomisen tuskaa LOSTin 2. tuotantokauden pariin.

Leave a Reply