On ollut viimeaikoina. Podcastia, töitä, systeemien kehittelyä. Se on tämä podcasting homma sellaista jatkuvaa säätöä vielä tässä vaiheessa. Joskin alkaa HeKan systeemit olemaan jo hyvällä tolalla noin muuten. Ohjelmia putoilee tasaiseen tahtiin, podcast fiidi toimii, on oma keskustelufoorumi ja niin edelleen. Homma on silti jatkuvassa käymistilassa, kun mietiskelen uusia ohjelmasisältöjä, ideoita ja tekniikoita. Mielenkiintoista, kuin mikäkin. Riittäis vaan tunnit vuorokaudessa, kun “oikeitakin töitä” pitää(/saa) vielä tehdä 🙂 Se on sitä pioneeri hommaa. Siitä tulikin mieleeni ….ainiin. Ei ehkä vielä kerrotakkaan. Eikö olekkin ärsyttävää tälläinen 🙂 No don’t worry. Se on hieno juttu, mutta kerron siitä hetken päästä, kun hommat on selvillä.

Pidähän fiidi tilauksessa ja kerro ilosanomaa myös kavereillesikin. HessunBlogi ja HessunKahvila -podcast ovat täällä sinua varten. Pistähän tarinaa tulemaan. Kommenttia, risuja ruusuja. Ihan mitä vaan. Kommentoi joko tähän blogientryyn tai pistäydy HeKa -foorumilla ja liity podcastin ystävien iloiseen joukkoon. Niin ja ryhdyppä vaikka itse podcastaamaan. Se on nimittäin mukavaa.

Niin juu. Ja HessunKahvilan paitoja. Niitäkin olen suunnitellut jo tässä pidemmän aikaa. Ehkä pääset sellaisen onnelliseksi omistajaksi…pysy kuulolla.

Leave a Reply