iPod koko ja Agentti

Originally uploaded by Hessuj.

Pistäydyin Apple kaupassa ja löysin sen. Eli Agent 18 -merkkisen kuoren 80gt iPodiini. No mitäs sitten..voisi joku kysyä. Nokun:

Agent18 Click Shield on hemmetin hyvä. Mulla oli sellainen siinä mun 4th gen iPodissa vuosia. Kuori on kovaa läpinäkyvää muovia ja antaa mahdollisuuden käyttää kaikkia toimintoja ja liittimiä irroittamatta kuorta. Vain telakkaa ei pysty käyttämään kuoren ollessa päällä.

Toinen merkittävä asia/tieto, joka ainakin itseäni askarrutti ja miksi en esim. tilannut kuorta jo heti iPodin tilauksen yhteydessä. Koko. 80gt 5,5en iPod on ulkoisesti saman kokoinen, kuin vanhempi 5gen 60gt iPod. Näin ollen samat kuorihärpättimet käyvät molempiin laitteisiin. Tuon minunkin kuoreni pakaasissa luki, että se olisi 60gt malliin, mutta ostin sen myyjän suositusten ja vakuutusten saattelemana silti…ja hyvin mahtuu.

Nyt on taas iPod suojattu ja kova käyttö jatkuu…hulluna on videoita kasautunut soittopeliin. Hyvähyvä!

Leave a Reply