Niin. Mitähän sieltä Applen “it’s Showtime” -special eventistä on huomenna tiistaina 12.9. odotettavissa? Huhusivustot ympäri maailmaa käyvät jälleen kuumina. Epäilykset vellovat iTunes -web kaupan uudistusten ympärilä. Tällä hetkellä odotellaan uuden elokuvakaupan avautumista iTunesissa…siis Ameriikassa, ei Suomessa. Höh.

No jos iTunesissa aletaan myymään elokuvia, se tarkoittaa tietenkin uusia teknisiä vimpaimia, joilla näitä elokuvia voidaan paremmin katsella. Esim kauan odottamaani elokuvien/musiikin striimaus laitetta kotiverkkoon (vähän niinkuin Airport Express nyt, mutta sisältäen videostriimin), uusia iPodeita entistä paremmilla elokuvatoiminnoilla, kuten isommalla ruudulla ja/tai isommalla kovalevyllä jne. Uudet iMacithan Apple julkistikin yhdessä Minien uusien mallien kanssa jo viimeviikolla, joten lienevätkö ne osa tätä kokonaisuutta.

Kuten arvaattekin, minullehan tämä iPod-huhumylly sopii, vanhan iPodini rikkoutumisen takia. Ehkä siksi olen otollista maaperää näille huhuille ja suodattamatta uskon itsekkin uuden iPodin tulemiseen. Jopa niin paljon, että alan uskomaan maailmalla olevien tarkkailijoiden tarinoita siitä, kuinka Washington Post -lehdessä ei ollut viikonloppuna yhtään iPod mainosta!! Miksi!! Miksi ei muuten ollut kuin 1gt NANO mainoksia Keskisuomalaisessakaan!!?? Mitä ihmettä!? Onko sittenkin tulossa uusi iPod huomenna!? HIHHEI!! 🙂

No sitä odotellessa ei auta muu kuin…odottaa sitkeästi… Pistä kommenttia / linkkiä kunnon meheviin huhuihin tähän oheen. Jännitys todellakin tiivistyy. HessunBlogi tietysti seuraa tapahtumien kulkua, you bet!

Apple_showtime.jpg

Leave a Reply