iPodRikki

Originally uploaded by Hessuj.

Niin siinä sitten kävi. iPod otti ja potkaisi tyhjää. Niisk. Kauan palvellut neljännen sukupolven “old skool” -iPodini ei enään käynnisty. Miten kaikki tapahtui?

Kytkin iPodin normaalisti digitaalisen elämäntyylini hubiin, Mac Miniin. Laite ei ilmestynyt normaalisti iTunesiin tai työpöydälle, kuten piti. Ajattelin sen olevan vain normaaliin tapaan hieman sekaisin ja boottasin iPodin (painoin menu ja select nappia hetken). Tämän jälkeen kone lähti boottaamaan ja oheisen kuvan mukainen “omenalogo” ilmeistyi ruutuun normaaliin tapaan.

Kuitenkin muutamaa sekuntia myöhemmin kovalevy raksahti epätavallisesti ja laite boottasi itsensä uudestaan. Tämä toistui ja toistui ja toistui….juuri kuten käy kun kovalevy hajoaa. Levy yrittää käyntiin mutta tökkää johonkin ja ei pääse käyntiin.

Hetken siinä sitten googletin ympäri ja ämpäri. Löysin ohjeita kolistella konetta hieman pöytään. Aikani siinä naputeltuani jouduin kuitenkin toteamaan sen turhaksi. Laite oli mennyt rikki…pahus.

Harmillista sinällään, mutta laitteet hajoavat. Sille ei voi mitään. Ja kuinka ollakkaan tämä episodi tapahtuu juuri nyt, kun huhumyllyt Applen uusien julkistusten ympärillä riehuvat jälleen hurjina…Sieltä ja täältä on luettavissa tarinaa mahdollisista uusista tuotejulkistuksista lähipäivinä. Liittyvätkö ne vielä millään tavalla uuteen iPodiin, se on toinen tarina. Minulle se sopisi oikein hyvin 🙂 No onneksi rouva antaa lainaan oman iPod Nanonsa, niin pääsen pahimman vaiheen ylitse, ennenkuin uusi iPod kilahtaa luukusta. Sillä välin täytyy tutkia mm. seuraavaa väitettä (josta muuten puhutitin uusimmassa HessunKahvilassakin):

Macool-raportoi

tai Näitä

BusinessWeek

MacRumors

One thought on “iPod meni rikki

  1. Pingback: Hessun Blogi » iPod projekti

Leave a Reply