Heräteostoksilla…

Originally uploaded by Hessuj.

Satunnainen matkailija täällä morjens! Istun autossa. Ikkunasta näkyy oheisen kuvan mukainen näkymä. Olenko siis singahtanut itäisille maille? Lämpötilakin kieppuu 30 asteen (celsius) tietämillä.

Ei. Istun asfalttiaavikolla pohjanmaalla. Sitäpä seutua tämä kai on. Kyseinen “linna” on Keskisen Kyläkaupan ruokapuoti. Lähdimme tänään ex tempore pistäytymään kyläkaupassa. Tämä taitaa olla jo toinen kerta tänä kesänä. Tällä kertaa mukaan tarttui jälleen monenlaista ihmettä, kuten esimerkiksi 250gb Lacie P3 -ulkoinen kovalevy, virtapiikkisuojus töpseliin, golfpalloja jne.

Täytyy jälleen kerran todeta itsekseni, että kyllä on hieno suoritus Keskiseltä, kun saa houkuteltua ihmisiä tänne jumalan selän taakse kaupoille ja ennenkaikkea tekemään näitä hulluja heräteostoksia. Sieltähän sitä ostetaan mistä halvimmalla saa…niinhän se sanonta menee. Eipä sitä turhilla pyristelyillä Stockan jälkeen suurimmaksi pääsisikään. Aika hyvin 500 ihmisen kylältä …vai mitenkäs paljon niitä Tuurilaisia taas olikaan. 🙂

Kohta muuten pitääkin singota itsensä Studioon ja mikin taakse. On jälleen HessunKahvilan aika.

One thought on “Heräteostoksilla…

Leave a Reply