Luin Keskisuomalaisesta, että ruokablogit ovat kuulema suosittuja…No en sentään ruvennut sitä ideaa kopioimaan, vaikka kaikkea muuta kopioinkin. Surutta. 🙂

Nimittäin nyt riitti Järviselle spämmi…kele!! Pistin pienen lisäpluginin tämän blogin sekä HessunKahvilan blogin asetuksiin kommenttispämmin estoa varten. Voi olla, että joudun pistämään vielä hieman lisäpalikoitakin käyttöön, kun sikanaudan lähettäjät ovat ovelia ja vaihtavat tekniikoita ja kehittävät koko ajan uusia. Nyt kuitenkin te Arvoisat lukijat ja blogin kommentoijat joudutte vaivaamaan päitänne pienellä matemaattisella tehtävällä, jotta kommenttinne menee läpi. Tehtävä on hyvin helppo, joten lyhyen matematiikan suppeankin version kukkaisylioppilas (kuten minä) selviää kysymyksestä vaivatta. Spämmirobotit, nuo viisaat tietokoneet, eivät toivottavasti ymmärrä siitä mitään. Näinollen kommenttispämmi pitäisi pikkuhiljaa loppua.

Spämmihän ei tähän mennessä ole vaivannut blogia näkyvästi, koska se on jäänyt aina moderaattorin, eli minun, haaviin ennen julkaisua. Minulla vain alkoi mailiboksi täyttymään moderointi pyynnöistä, kun kaiken maailman farmaseutit lähettelivät mitä erilaisimpia tarjouksia ja linkkejä palveluihinsa. Pthyi helvetiaan sellaiset hörhöt! Sanon minä. Sillä minä olen laki (Ne Luumäet).

Ainiin…Kohta tulee muuten myös uutta HK -jaksoa, joten pysyppä kuulolla. Kesäloma ja uudet kujeet on menossa. Hiihoo! Tuossa alla on vielä röntgenkuva, jonka nappasin itsestäni asuntoautossa, kun nörtteilin odotellessani rouvaa kaupasta. Mäkin “aisaitillahan” se on otettu. Jäi sitten uploadaamatta, kun lähdimme jatkamaan matkaa. No parempi myöhään, kuin ei silloinkaan.

Hessu_Blog.jpg

Leave a Reply