Kesäinen Hervehdys,

Istun S-Makketin pihassa, odotellen rouvaa eräästäkin tehtaanmyymälästä. On siis loma 🙂 Kuuntelen podcasteja, luen blogeja ja blogaanpa itsekkin samalla. Olen siis nörtti.

Ilma on harmaa. Pari päivää sitten istuin vielä Lontoossa, Pubissa. Siellä oli kuumaa. Vuosisadan kuuminta. Siis Lontoossa, ei pubissa…Eilen näin sateen seassa DJBB:n ja Kanye Westin Kirjurilla. Niin se loma viskoo ihmistä ja joskus myös vettä. Onneksi on myös mobiili tietotekniikka. Vaikkakin Macin akku on juuri loppu ja Commarin näppiksellä on harmonikasta kirjoittaa pitkään. Siksi en kirjoitakkaan 🙂

Pää pursuaa jälleen ajatuksia. Pitäisi päästä podcastaamaan, muttakun se akku on loppu 🙂 No kunhan tässä pääsen jälleen kiinni valtakunnan verkkoon, niin eiköhän sitten taas saada ääntäkin ilmoille.

Jaahas. Ja taas mennään. Cheers!

2 thoughts on “Ne ja nää

  1. Varsin samanlaisesta tilanteesta löysin itseni eilen. Herraseura viihtyi tietokonetavaratalossa, minä asettaudion tavatatalon neloskerroksen puusoffalle, wardraivasin jonkun suojaamattoman nettiyhteyden, kuuntelin Hessunkahvinlan Speakerskornerin, blogasin, ja chattailin G-talkilla pikkusiskolle Atalaan Tampereelle. Jokseenkin kokonaisvaltainen mobiililifestylekokemus.

  2. Tuopa mielenkiintoista. Nimittäin aina kun olen itse (ihan vilpittömässä mielessä myös) koittanut “sota-ajella” noita wlaneja, eli ratsastaa jonkin/jonkun avoimessa wlanissa, niin eipä ole löytynyt. Lontoossa löytyi wlaneja vähän sieltä ja täältä, mutta kaikki olivat aina suljettuja salasanoin ja salauksin. Porissa löysin keskustasta yhden Zyxel -nimisen verkon (default -nimi…vaihtakaa ihmiset aina se SSID ja pistäkää se piiloon!!!) mutta en päässyt siihenkään kiinni. Olen yleensä aina ratsailla Communicatorilla, joten ehkä se romu vain jotain guruili. Tietsikalla tämä olisi saattanut onnistuakkin.

    Tämä on muutoinkin mielenkiintoinen aihe, josta voisi puhua vaikka podcastissa. Ehkä puhujain kulmassakin…hmm. Mutta kätevää tuo mobiili elämä on jokatapauksessa. Olen ainakin itse niin “addicted” että on pakko olla joka paikassa aina pääsy verkkoon. Muuten on toistaitoinen olo, eikä mitään tietoja löydä mistään…heh.

Leave a Reply