Tekaisin tuossa eilen puhdetyönä HessunKahvila -podcastilleni keskustelualueen. Sellainenhan kuuluu olla kaikilla itseään kunnioittavilla podcasteilla 🙂 No ei pelkästään siksi, vaan ajattelin siitä olevan hyötyä. Keskustelualue on viritetty ensihätään lähinnä palautteille ja ohjelman jaksoihin ja käsiteltyihin asioihin liittyvään keskusteluun. Tämän lisäksi keskustelualueita voi tulla lisää, esim. teknisiin ongelmiin ja vinkkeihin liittyen yms. Toivottavasti käyt rekisteröitymässä palstalle ja tulet mukaan keskusteluun. Se olisi hienoa. Blogin ja Podcast -sivun kommenttisysteemi on toki edelleen käytössä varsinaisen keskustelualueen rinnalla. Tosin viimeaikoina kommenttispämmi on äitynyt valtaisaksi ja voi olla, että jossain vaiheessa kommentointi joudutaan poistamaan käytöstä (jos ei parempia voimatoimia löydy). Toivotaan kuitenkin, että kommentointi voidaan pitää päällä.
Palsta löytyy osoitteesta: http://forum.hessunkahvila.com

Tervetuloa!

Leave a Reply