Hellurei ja hellät tunteet!

Hessun Blogi on siirtynyt kesän kunniaksi mobiiliaikaan!! Nyt te kaikki siellä jossain voitte lukea Kahvilan ja Kahviloitsijan toilailuista ynnä muusta mukavasta, ihan missä vain. Olitpa siis laiturin nokassa, veneen kokassa, terassilla, rantahietikolla tai savusaunan hämyisässä eteisesessä et jää mistään paitsioon. Kaivat vain mobiililaitteesi taskusta ja surautat 3G tai muun härvelisi internettiin tämän uuden uutukaisen tekniikan siivittämänä ja Hessun jorinat ovat saapuvillasi tuossa tuokiossa..Kylläpäs onkin kätsä homma.

Käyppä siis oitis tutustumassa aiheeseen ja lataa tarvittavat ohjelmat puhelimeen. Tämän jälkeen voit ladata librarystä Blogini syötteen mobiililaitteeseesi. Hiihaa!!!

Muitakin suomalaisia librarystä löytyy. Ainakin Tuija ja Yle ja säätietoja.

Leave a Reply