JIIIIIHAAAA!!!! Tänään se vihdoinkin tuli. MacBook Pro 17″, 2gt muistilla, 100gt 7500rpm levyllä sekä 2,16Ghz tuplaydin Intel -prossulla. Kaiken tämän odottelun ja hammasten kiristelyn jälkeen…Kyllä lähtee!!! Jumasteissön, että on hieno ja komia laite. Ei vingu, eikä osoita muitakaan vikoja…ainakaan vielä. Tiukka seuranta on käynnissä. Mutta kylä softat pyörii mukavasti. Ja se FrontRow..ja se alumiininen KAUNIS kuori…kaukosäädin…KUNNON resoluutio näytössä…liittimiä reilusti…JIIII!!! Voiko tästä kone paremmaksi muuttua? Ei voi! Joku voi nyt huokailla, että sehän on VAIN tietokone….EIKÄ OLE…SE on MAC! 😀

Ohesa pari kuvatusta. Yhdessä eka buutti 🙂 ja toisessa vertailun vuoksi 15″ Compaq/HP työkoneeni vieressä mittatikkuna. Lisäksi kuva tuosta kauniista omppulogosta (vähänkö oon sekaisin :-)) ja hienosta paketista…Pitää jatkaa koneen kuolaamista, joten palataan asiaan
😀

IMG_0958.jpg

IMG_0962.jpg

IMG_0969.jpg

Leave a Reply