Niin siinä sitten kävi. Eli kuten aiemmin raportoin, löysin uudesta MacBook Pro -koneestani vikoja (kuten sadat jos ei tuhannet virkaveljet ympäri maailmaa ja internettiä). Viat olivat: vinkunaa, kuumenemista ja kannen kieroutta. Palautin Macin Machuollon kautta Applelle. Nyt odottelen uutta konetta saapuvaksi.

Uusi koneeni tilattiin eilen ja toimitusaika lienee jotain 2-3 viikon paikkeilla. Näin varmasti osittain siksi, että sain neuvoteltua loistavan jälleenmyyjäni kanssa asian siten, että tilalle tulee 17″ MacBook. Alkuperäinenhän oli se 15″ versio. Speksit ovat muuten samat, eli 2 gigaa muistia ja 100gb / 7200rpm levy. Hinta ei toki ole sama, mutta on konekkin tehokkaampi. Nyt vain odottelu käyntiin…voi kumpa se tulisi nopeasti…ja olisi EHJÄ!!! No 17″ koneitten osalta tilanteen luulisi olevan parempi. Ovathan ne jo 2. aaltoa näissä MacBook Pro koneissa ja siksi ehkä paremmassa vireessä, kuin ekat pikkuveljensä.
Normaalistihan homma menee tälläisessä DOA -tapauksessa (Defect On Arrival, eli kone on heti tullessaan rikki) tosiaan niin, että jos saat viallisen koneen otat yhteyttä Applen tukeen. Applen tuki kirjaa ongelmasi järjestelmäänsä ja paikallinen (maakohtainen?) valtuutettu Applehuolto ottaa sinuun yhteyttä. Lähetät/viet koneesi tarkastettavaksi. Jos / kun kone todetaan vialliseksi, lähtee se paluu postissa takaisin Applelle ja sinulle toimitetaan ensitilassa uusi kone. DOA -koneet menee kaikkien huoltolistojen ohi ja hoidetaan pikaisesti.

Notta palataanpa asiaan. Tsekkaa blogiani ja kuuntele podcastit, niin tiedät miten homma etenee. Onneksi on tämä MacMini, joka toimii kuin se legendaarinen junan vessa. Pystyy päivittämään tapahtumatietoja tänne blogiin ja ei jää ihan uutispimentoon muutenkaan 🙂

Leave a Reply