Koska mulla ei vielä noita vempaimia juurikaan ole, niin olen tässä päivänä muutaman mietiskellyt seuraavaa…

Oliskohan Nokia 770 -internet tabletista mihinkään? Selailen aika usein kotosalla nettiä Communicator 9500 -puhelimella WLAN -verkkoni kautta (mm. VC:ssä istuskellessa :-)). Sekin härveli toimii siinä käytössä ihan mukavasti, mutta haluaisin kuitenkin paremman päätelaitteen, johon saisi paremmin erilaista softaa (kuten Skypen, jota ei VIELÄKÄÄN saa Symbian puhelimiin…DAMN!).

Pitäsikö siis ostaa tuo Nokian tabletti vaiko sitten Pocket PC… Vai onko molemmat vesilinnunheitto -vehkeitä? Esim. Skypen Linux -versio ei käsittääkseni toimi tässä Tabletissa, mutta jotain VOIP -sovelluksia on kait siihenkin tulossa. Liekö jotain omia..jotka ei tietenkään sitten toimi Skypen kanssa…plääh..Miten sitten muut Linux -ohjelmat. Onko Pocket PC:n paremmin softaa saatavilla. Skype siihen ainakin on saatavilla…argh! Vaikea dilemma. Pitääkö sittenkin vain tyytyä Communicatoriin?

Sillä aikaa kun minä jään tätä miettimään, niin pistäppä sinä postia minulle tai kommenttia aiheeseen tänne blogiin. Mitä sinä olet tästä laitteesta/aiheesta mieltä.

One thought on “Vempaimia…ko?!

  1. Pingback: Hessun Blogi » Elektroniikan ilotulitusviikot

Leave a Reply