HessunKahvila on nyt entistäkin interaktiivisempi. Tavoitat kahvilan Skypellä tai tavallisella puhelimella. Yhteystiedot löytyvät tästä blog-entrystä sekä HessunKahvilan sivuilta. Ottamalla yhteyttä allanäkyviin osoitteisiin / numeroihin, voit jättää ääniterveisesi lähetykseen, kuuntelitpa lähetystä sitten lenkillä, autossa, töissä tai kotona koneen ääressä. HessunKahvila on aina yhtä lähellä, kuin lähin puhelin tai Skype.

Yhteystiedot:

Skype-nimi: hessunkahvila
Puhelinnumero: (03) 7411 8559

Mikäli Skype-käyttäjä hessunkahvila on linjalla (on-line) tekemässä lähetystä ja soitat, voit päästä suoraan lähetykseen juttelemaan. Yhteys suoraan lähetykseen toimii myös normaalista puhelimesta soitettaessa. Mikäli käyttäjä ei ole on-line tai puheluusi ei vastata, voit jättää 10 minuutin mittaisen ääniviestin vastaajaamme. Ääniviestit soitetaan aina mahdollisuuksien mukaan HessunKahvilan lähetyksessä. Ääniviestit ja kaikki yhteydenotot tätä(kin) kautta ovat erittäin tervetulleita. Ei muutakuin soittelemaan. 🙂


Call me!

Leave a Reply