Huomenna lauantaina (aprillipäivänä) 1.4.2006 on legendaarisen ystävämme Applen 30 vuotis synttärit. Apple-maailma, HessunKahvila mukaanlukien, on kohissut tästä tapahtumasta jo hyvän aikaa. Huhumyllyt vellovat siellä ja täällä odotellen ja povaillen mitä mielenkiintoisimpia Apple-julkistuksia tämän merkittävän päivän edellä.

Toisaalta…mitään virallista tietoa ei ole kuulunut…Meinaakos ystävämme Apple pettää meidät ja jättää juhlimatta koko hemmetin pirskeet?!? Valuuko omenakuola nyt Apple-ihmisten suusta turhaan? Käveleekö Steve Jobs Cupertinossa Applen konttorin nurmikolle ja ampuu pari rakettia ja se onkin siinä? w0000tt?? Miksi Apple ei ole vielä julkaissut mitään mullistavia kutsuja tilaisuuteen, jossa julkaistaan jotain kivaa? Epäilys kalvaa Apple-mieliä…

Vai onko kyseessä tavanomaista viekkaampi Apple-juoni. Steve järäyttääkin pankin lauantaina…todellakin…lauantaina, eikä kerro mitään etukäteen. Vai meneekö se sittenkin ensiviikkoon…voi tätä Apple-addiktin tuskaa ja jännitystä. Olisikohan sittenkin helpompi omistaa vain PC. Ei tulisi mitään yllätyksiä. Mikään ei toimisi, eikä mitään uutta julkistettaisi. Gatesin demoja kannattaisi odotella, kun ei ne kuitenkaan onnistu (vrt. Windows media center demo Conan O’ Brienin juontamana)..jne…jne. Voi miten helppoa ja hyvää. 🙂 Noo…ehkä hieman katselin omenamehumaijan läpi nyt tätä asiaa…ihan kivoja juttujahan siellä peeseemaailmassakin tapahtuu…kai. 🙂

Mutta erikoista kaikenkaikkiaan. Mielenkiinnolla ja jännityksellä siis odottelemme edelleen uutisia Applen päämajasta. Väliajalla voimmekin sitten ihmetellä vaikka hienoja huijauskuvia “uudesta” video iPodista, jota ainakin minä odottelen innolla…

http://guides.macrumors.com/Gallery_of_Video_iPod_Mockups

vai tulisko sieltä kenties iPhone..muhahahaa..Nokia Rules!
http://www.russellbeattie.com/notebook/images/iphone.jpg

No ehkä pitää ostaa Applen limited edition 30v juhlapaita 😀
http://www.skwat.be/applewars/

Leave a Reply