Töttöröröö…HessunKahvilan (HK) ensimmäinen “virallinen” lähetys numero #1 on saatavissa www.hessujarvinen.com -sivuston podcast -osiosta. Lähetys on postattu myös iTunesin podcast -libraryyn.

Voit kuunnella lähetystä ns. “suorakuunteluna” verkkosivuiltani, tai tilata sen podcast -kuunteluohjelmaasi (esim. iTunes, Juice, jne). Tämän lisäksi voit tilata ohjelman myös iTunesin kautta. Tilaamisen etuna suorakuunteluun on se, että uudet jaksot “kolahtavat” tilaajien kuunteluohjelmiin aina automaattisesti, kun uusi jakso lähetetään verkkoon.

Hyviä kuunteluhetkiä podcastini parissa. Kuten aina, kuulen mielelläni palautetta ohjelmasta, äänenlaadusta yms. tai sitten vaan terveisiä, että kuuntelit shown. Voit lähettää minulle postia, äänikommentteja yms. juttuja osoitteeseeni hessu@hessujarvinen.com.

Leave a Reply